<>

Üdvözöljük a királyi palotában

Bővebben

Élmény a csoport minden tagjának

Bővebben

Program az egész családnak

Bővebben

A tökéletes helyszín

Bővebben

Múzeumpedagógiai foglalkozások

Categories: Hírek,Múzeumpedagógia,Programok

Kedves Érdeklődők!

Múzeumi programjainkról információkat a

+36 (30) 181 2337-es

telefonszámon kérhet hétfőtől péntekig 9-16 óra között!


Múzeumunk a tanév rendjéhez igazodva (szeptember 1. és június 21. között) kínál programokat az érdeklődőknek.

Ismerkedjenek meg a királyi palota izgalmas mindennapjaival! Középkori életmód-, és fegyverbemutató, de akár színes, zenés vásári komédia is várja a résztvevőket.

A múzeumpedagógiai foglalkozások időtartama 30 perc.

A múzeumpedagógiai foglalkozások az alábbi e-mail címen rendelhetőek meg: info@visegradmuzeum.hu

A foglalkozásokra a programjegyek csak a belépőjegyek megváltásával együtt rendelhetők.

A díjmentes vasúti utazás igénybevételéhez a fenti email címre legyenek szívesek kitöltve továbbítani a fogadó nyilatkozatra való kérelmet.

A múzeumi programokhoz kötődő MÁV vasúti kedvezményt a tanév végéig áll módunkban hitelesíteni.

1. Fegyverbemutató

(1.100 Ft/fő. Minimális rendelési összeg 15.400 Ft. Ajánlott korosztály: 1-12. évfolyam. A program elérhető: keddtől péntekig)

A lovagregények hősei és a kosztümös filmek rettenthetetlen bajnokai mind a középkori lovagok öltözetét utánozzák. Valójában azonban kevesen tudják hogyan is nézett ki a lovagi páncél, vagy milyen nehéz volt a kard, milyen részei voltak egy középkori páncélos lovag teljes öltözetének.

2. Középkori életmód bemutató

(1.100 Ft/fő. Minimális rendelési összeg 15.400 Ft. Ajánlott korosztály: 1-12. évfolyam. A program elérhető: keddtől péntekig)

Ezen az interaktív programon kollégáink segítségével az érdeklődők ismereteket szerezhetnek a királyi palota egykori lakóinak mindennapjairól, érintve az öltözködés, az étkezés, vagy a szépségápolás témakörét. 

 


REKREATÍV PROGRAM

Vásári komédia

(2.200 Ft/fő. Minimális rendelési összeg 55.000 Ft. Ajánlott korosztály: 3 éves kortól. A program elérhető: keddtől péntekig)

A Burkus füvesasszony és Mátyás király bolondja c. vásári komédia gyerekeknek és felnőtteknek is remek szórakozást nyújt. A szereplők zenés, interaktív játékokkal idézik meg a kor szellemét, amelyet a színes jelmezek és hangszerek tesznek teljessé.

 

A programokat egy héttel korábbi rendelés esetén tudjuk csak biztosítani. Múzeumpedagógiai foglalkozásokat csak belépőjegy megváltása esetén tudjuk biztosítani. Megrendeléseiket az info@visegradmuzeum.hu email címen fogadjuk.

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak visszaigazolással rendelkező megrendelések esetén tudunk programokat biztosítani. A megrendelések feldolgozása minimum 5 munkanapot vesz igénybe, türelmüket és megértésüket köszönjük!

«

»