<>

Üdvözöljük a királyi palotában

Bővebben

Élmény a csoport minden tagjának

Bővebben

Program az egész családnak

Bővebben

A tökéletes helyszín

Bővebben

Palotanapok programsorozat

Tisztelt Pedagógusok!
Szeretném szíves figyelmükbe ajánlani, hogy múzeumunk, a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma a visegrádi királyi palotában, 2019. év tavaszán ismét megrendezi Palotanapok nevű rendezvénysorozatát, melyet elsősorban osztálykirándulások programjaként kínálunk.

Múzeumpedagógiai programok

Múzeumunk gazdag programokat kínál az érdeklődőknek.
Ismerkedjenek meg a régészek, restaurátorok munkájával, tanuljanak reneszánsz táncot, vagy vegyenek kezükbe egy íjat! Ha ez nem elég, fegyverbemutató, dudaszó és hajókirándulás is várja a résztvevőket.

Találkozzon velünk a pedagógus expón

Kedves Pedagógusok!
Érdeklődik 2018 tavaszán megrendezésre kerülő Palotanapok Programsorozatunk után? Látogasson el a 2018. február 24-én a budapesti Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő Pedagógus Expóra!

Tárlatvezetés a királyi palotában

Kedves Érdeklődők!
Tárlatvezetéseink során a csoportok múzeumunk képzett szakemberei (régészek, történészek) kíséretében tekinthetik meg állandó és időszaki kiállításainkat.

Tárlatvezetés

Visegrád évszázadokkal ezelőtt a magyar királyok közkedvelt helye volt, ahol pezsgett az udvari élet. Hallgassa meg régészek és történészek előadásában, milyen történelmet őriznek a Palota falai! Kérjen időpontot tárlatvezetésre!