<>

Üdvözöljük a királyi palotában

Bővebben

Élmény a csoport minden tagjának

Bővebben

Program az egész családnak

Bővebben

A tökéletes helyszín

Bővebben

MÚZEUMI PROGRAM

Visegrád a 700 éves királyi székhely
Visegrád királyi székhellyé válásának 700. évfordulójáról a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma 2023. december 16-án, szombaton, a középkori visegrádi királyi rezidencia történetét bemutató kiállítások megnyitásával egybekötött történelmi hagyományőrző rendezvénnyel emlékezik meg, melyre minden látogatót szertettel várunk!

Kedves Látogatók!
 

A királyi palota a hosszú hétvégén is szeretettel várja Önöket!

SIBRIK X KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeumának szervezésében megrendezésre kerülő Sibrik X konferenciára.
A konferencia időpontja: 2023. október 11. (szerda)

SZENT MIHÁLY NAPI ÉLŐ MÚZEUM

Szent Mihály nap tiszteletére a visegrádi Mátyás Király Múzeum 2023. október 7-én (szombaton) egy remek hangulatú családias rendezvényre várja a kedves érdeklődőket a királyi palotába.

Giacomo Puccini: Turandot

A Mátyás Király Művelődési Ház és a MNM Mátyás Király Múzeum szeretettel hív mindenkit a 2023. augusztus 12-én szombaton 19 órára a királyi palotába Zenés Nyári Esték sorozaton belül

SÖNDÖRGŐ KONCERT

A Mátyás Király Művelődési Ház és a MNM Mátyás Király Múzeum szeretettel hív mindenkit 2023. augusztus 6-án vasárnap 20 órára a királyi palotába VI. EtnoGrád sorozaton belül a Söndörgő zenekar koncertjére!

ÁSATÁS A SIBRIK-DOMBON

Ha augusztus, akkor ásatás!
Újra „megnyílik” a föld a Sibrik-dombon és augusztus 7-től folytatódik a Mátyás Király Múzeum tervásatása, amely idén immár 10. alkalommal kutatja a többperiódusú lelőhely titkait.