<>

Üdvözöljük a királyi palotában

Bővebben

Élmény a csoport minden tagjának

Bővebben

Program az egész családnak

Bővebben

A tökéletes helyszín

Bővebben

Pályázati felhívás Falatozó (Büfé) és/vagy Ajándéktárgy árusító hely bérlete és üzemeltetése tárgyában

Categories: Aktualitások,Hírek

 

A Magyar Nemzeti Múzeum (1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.), a továbbiakban Kiíró, az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 2007. évi CVI. törvény (továbbiakban: Törvény), illetve az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. Kormányrendelet (továbbiakban: Rendelet) alapján üzemeltetésre (bérbeadásra)

 

egyfordulós nyilvános pályázatot hirdet

 

A természetben 2025 Visegrád, Fő utca 29. szám alatt található, Visegrád 23. helyrajzi számon nyilvántartott ingatlan területén elhelyezkedő 70 m2 területű, „Falatozó (Büfé)” megnevezésű ingatlan-részre, és/vagy ugyanezen ingatlan területén elhelyezkedő 23 m2 területű, „Ajándéktárgy árusító hely” megnevezésű ingatlan-részre vonatkozóan. A bérbe adandó és üzemeltetésre átadásra kerülő ingatlan-rész (a továbbiakban: Ingatlan) részletes bemutatása az alábbiakban olvasható.

Az üzemeltetés formája hosszútávú (5 éves, további 5 évvel meghosszabbítható) helyszínbérleti- és üzemeltetési szerződés keretében, többcélú hasznosítással (vendéglátó-kiskereskedelmi, ajándéktárgy értékesítési).

A Kiíró elvárása, hogy a „Falatozó (Büfé)” és/vagy „Ajándéktárgy árusító hely” belső kialakítását a Nyertes Ajánlattevő(k) a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma építészeti kialakításával lehetőség szerint harmonizáló módon, a múzeum szellemiségét tükrözve valósítsa meg, és az előbbiekhez illeszkedő működést biztosítson. Előbbiek érdekében a Kiíró értékeli, ha a Nyertes Ajánlattevő(k) az ételek minél szélesebb választékával, minél nagyobb része készül természetes alapanyagokból, lehetőleg hagyományos konyhatechnológiával, illetőleg az ajándéktárgyak minél szélesebb választékával jelennek meg. A kiíró a választékokat bírálati szempontként értékeli.

Az Ingatlan per-, teher-, és igénymentes.

A teljes Pályázati felhívás és dokumentáció, illetőleg a kitöltendő formanyomtatványok a www.mnm.hu és a www.visegradmuzeum.hu honlapon tájékoztató jelleggel olvashatók. 

 

A Kiíró adatai:

Kiíró neve: Magyar Nemzeti Múzeum

Kiíró székhelye: 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.

A Kiíró telephelye: Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma

Kiíró postázási címe: 2025 Visegrád, Fő utca 23.

Kapcsolattartó neve: Buzás Gergely múzeumigazgató

E-mail címe: buzasgergely@visegradmuzeum.hu

Honlap: www.visegradmuzeum.hu

 

A Pályázatok benyújtásának helye és határideje:

Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma Gazdasági Irodája (2025 Visegrád, Fő utca 23.)

A pályázati felhívás közzétételétől, vagyis 2021. január 18. (hétfő) napjától számított harmincegyedik nap, vagyis 2021. február 17. napja (szerda) 11.00 óra.

 

A teljes pályázati felhívás itt olvasható: Pályázati felhívás

A teljes pályázati dokumentáció itt olvasható: Pályázati dokumentáció

«

»